UA-136116665-1 Despre noi – Smarald Studio – Studio videochat Bucuresti

Studio videochat Bucuresti
Smarald Studio


Suntem o echipa tanara si capabila

Ne implicam in totalitate, oferind tot suportul de care dispunem: training videochat, suport tehnic 24/7, sedinte foto-video si promovare intensiva. Cu noi rezultatele se vad: cresterea constanta a veniturilor lunare pentru toate modelele de videochat ce aleg o colaborare cu Smarald Studio, suntem un studio de videochat din Bucuresti cu modele fericite si implinite, o atmosfera calda si primitoare in studio.


Studio de videochat select

Smarald Studio Bucuresti si Brasov colaboreaza cu cele mai bune site-uri de videochat din lume. Avantajul unei colaborari cu Smarald Studio este ca poti lucra ca model videochat intr-un mediu curat si elegant, prietenos dar si intim. Da, se poate! Si in plus, poti renunta oricand vrei, fara obligatii catre noi sau catre site-urile pe care ai lucrat si noi ne vom ocupa de stergerea conturilor tale.

Cu noi scapi de grijile financiare putand sa iti realizezi visul de a avea masina, casa si vacanteTrainig videochat

Un model de videochat sociabil, plin de viata si determinare are sanse mari sa castige sume fabuloase de bani in studioul potrivit. Aceste sanse cresc atunci cand in spatele modelului se afla o echipa de specialisti, gata sa il ghideze pas cu pas spre succes. Echipa Smarald Studio se asigura ca modelele de videochat sa beneficieze de tot trainingul si experienta noastra in videochat.

Investim in permanenta in tehnica studioului Smarald Studio Bucuresti si Brasov din dorinta de a putea oferi conditii cat mai bune si performanta maxima modelelor noastre videochat. In acest fel va punem la dispozitie tehnologie de ultima generatie, calculatoare performante, camere video HD, decoruri elegante si curate. Spatiile de relaxare sunt dotate modern, cu televizoare LCD, loc de luat masa, diverse accesorii in bucatarie cum ar fi plita electrica, cuptor microunde, frigidere, filtre cafea.

De ce Smarald Studio si nu altii?

Pentru ca ne pasa, pentru ca ne dam interesul, pentru ca valoarea noastra cea mai de pret nu este banul, ci oamenii care il produc, pentru ca stim cum sa te ajutam si ne dorim asta, pentru ca alaturi de Smarald Studio Bucuresti sau Brasov vei descoperi un job unde te vei simti bine cu tine insati si in echipa noastra, un loc in care iti vei face prieteni noi, si te vei simti ca acasa.

Smarald Studio - studio videochat Bucuresti

Cauti un job care sa-ti ofere siguranta financiara, dar care sa nu iti ocupe 90% din timp si care sa nu te extenueze fizic? Iti doresti sa lucrezi intr-un colectiv simpatic, primitor si deschis? Iti doresti sa iti atribui singura sarcinile zilnice si sa fii tu propria sefa?

Esti in locul potrivit! Completeaza formularul de angajare si ofera-ti sansa unui viitor mai bun!

Confidentialiate - Deoarece ne dorim ca modelele de videochat care colaboreaza cu noi sa se simta in siguranta si sa se concentreze pe activitatea desfasurata, facem tot posibilul sa le asiguram confidentialitatea si siguranta.

Suntem un studio de videochat care garanteaza transparenta, iar tu vei sti in orice moment, in cel mai corect mod posibil cati bani ai castigat. Beneficiezi de posibilitatea de a accesa oricand statisticile tale, statusul platilor si toate detaliile si informatiile de care ai nevoie .

Studioul Smarald este situat intr-o locatie foarte privilegiata din acest punct de vedere. Exista mai multe variante de a ajunge la noi, in functie de cartierul sau zona de unde veniti.

In acest domeniu nu e o conditie obligatorie sa arati ca din revista. O sa fii uimita, dar o persoana cu o personalitate placuta si cu un aspect fizic mediu, face mult mai multi bani decat o papusa Barbie si… doar atat. Videochatul presupune inteligenta, creativitate, prezenta de spirit si abilitatea de a lucra cu diferite tipologii de oameni.

Ai incredere in tine si contacteaza-ne!


Contacteaza-ne


adresa Adresa: Bucuresti
telefon Telefon: 0770.684.065
email Email: office@smarald-studio.ro
facebook Facebook: SmaraldStudio