UA-136116665-1 Angajari videochat – Smarald Studio – Studio videochat Bucuresti

Angajari videochat Bucuresti
0770.684.065

Din dorinta de a fi profesionisti, studioul de videochat Smarald Studio Bucuresti si Brasov lucreaza legal si nu ne abatem de la cadrul legislativ aferent acestui domeniu de activitate. Smarald Studio indeplineste toate criteriile legale pentru desfasurarea activitatii de videochat in conditii optime si legale. Colaboarea cu studioul nostru de videochat se face prin contract legal.

 

Conditii de angajare

Daca doresti sa te angajezi ca si model in studioul nostru, si sa lucrezi legal in videochat iata cateva din conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti:

  • varsta peste 18 ani
  • cartea de identitate valabila sau pasaport
  • cunostinte minime de limba engleza
  • cunostinte minime de utilizare a unui computer
  • curiozitate
  • rabdare
  • entuziasm
  • seriozitate
  • dorinta de a invata lucruri noi

Daca ai nelamuriri in privinta oricarui aspect dintre cele mentionate, apeleaza cu incredere la noi si vom incerca sa raspundem intrebarilor tale.

 

Oferta Videochat

Partea financiara va fi ultima ta grija. Plata ti se efectueaza la fiecare doua saptamani, cu posibilitatea consultarii oricand a situatiei financiare. In plus, studioul de videochat Smarald promoveaza corectitudinea si transparenta, de aceea iti oferim un procent progresiv, astfel incat castigurile tale vor creste de la o perioada la alta.

Te incurajam sa alegi partea procentuala, insa iti putem oferi si salariu fix, dupa cum preferi. Mai mult, iti poti alege programul pe care il doresti iar in decursul primelor 15 zile de activitate ai posibilitatea sa-ti soliciti salariul in avans.


 

Contacteaza-ne


adresa Adresa: Bucuresti , Brasov
telefon Telefon: 0770.684.065
email Email: office@smarald-studio.ro
facebook Facebook: SmaraldStudio
 

Cat vei castiga?

Raspunsul este relativ, si asta datorita faptului ca fiecare are o personalitate diferita pentru domeniul de videochat. Pentru a te astepta la castiguri mari, afla ca la baza stau cativa factori importanti: imaginea placuta si ingrijita, cunosterea limbii engleze la un nivel mediu spre avansat, lipsa de prejudecati, o atitudine corespunzatoare impreuna cu o stare de spirit degajata. Daca toate acestea sunt prezente iti putem asigura castiguri cuprinse intre 500$ – 800$ inca din prima luna.

Dupa perioada de acomodare iti vom oferi un training personalizat care are rolul de a te forma si indrepta spre o evolutie de succes, punandu-ti la dispozitie toate informatiile necesare pentru ca prestatia ta in timp sa fie una impecabila. Ajungand in acest punct, putem garanta ca veniturile tale pot creste pana la 1000$ lunar iar mai apoi in functie de seriozitatea fata de activitate si gradul de implicare se poate ajunge la 2000$-2500$ lunar.

Ne bazam pe receptivitatea ta, dorinta de a invata lucruri noi informandu-te inca de la inceput ca videochatul este un job serios in care gandirea pozitiva, optimismul si atitudinea sunt ingredientele perfecte ce te vor duce spre performanta.